Αβοκάντο με Τόνο

από | Σεπ 23, 2012 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Ορεκτικά

Αβοκάντο με Τόνο. Απλό γρήγορο, γευστικότατο, θρεπτικό, χορταστικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό όταν το σερβίρεις μέσα στο αβοκάντο.

Αβοκάντο με Τόνο

Ingredients
  

  • 1 μεγάλο αβοκάντο καλά λιωμένο
  • 1 κονσέρβα τόνος σε νερό
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι μικρό
  • 1 κγ. μαγιονέζα (προαιρετικό)
  • λίγο τσίλι
  • 1 λεμόνι μικρό

Notes

Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, βγάζουμε το κουκούτσι του και αφαιρούμε την ψίχα του αφήνοντας λίγο στα τοιχώματα και το ραντίζουμε με το λεμόνι. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την ψίχα του αβοκάντο, τον τόνο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζουμε το αβοκάντο.
Μπορούμε επίσης να το απλώσουμε σε μαύρο ή καβουρδισμένο ψωμί ή και σε μπρουσκέτα.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις