Go Back

Μεξικάνικη πολύχρωμη σαλάτα με φασόλια

Ingredients
  

Για τη σαλάτα

  • 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι μικρή
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 ντομάτα χωρίς σπόρια
  • 1 καρότο

Για τη βινεγκρέτ

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι λευκό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 πρέζα κύμινο

Notes

Ξεπλένουμε καλά τα φασόλια και το καλαμπόκι. Ψιλοκόβουμε τα καρότα, τις πιπεριές και την ντομάτα (χωρίς σπόρια) και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
Χτυπάμε στο σέικερ τα υλικά για τη βινεγκρέτ και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα.