Μεξικάνικη πολύχρωμη σαλάτα με φασόλια
Για τη σαλάτα
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι μικρή
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 ντομάτα χωρίς σπόρια
- 1 καρότο
Για τη βινεγκρέτ
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι λευκό
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 πρέζα κύμινο
Ξεπλένουμε καλά τα φασόλια και το καλαμπόκι. Ψιλοκόβουμε τα καρότα, τις πιπεριές και την ντομάτα (χωρίς σπόρια) και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
Χτυπάμε στο σέικερ τα υλικά για τη βινεγκρέτ και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα.