Go Back

Ομελέτα με Πράσα

Ingredients
  

  • 4 αυγά
  • 2 πράσα
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • λίγο τζίντζερ φρέσκο
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Σε μικρό μπολάκι βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και το τζίντζερ και τα βάζουμε να τσιγαριστούν σε αντικολλητικό τηγάνι. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.