Go Back

Μαλφαντίνες με Ελαιόλαδο και Σκόρδο

Ingredients
  

  • 1/2 πακέτο μαλφατίνες ή όποιο άλλο πλατύ ζυμαρικό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά τσίλι μικρή
  • λίγο μαϊντανό
  • αλάτι
  • μείγμα πιπεριών

Notes

Όσο βράζουν τα ζυμαρικά ετοιμάζεις σε βαθύ τηγάνι τα υπόλοιπα. Στο τηγάνι και αφού έχει κάψει το λάδι, βάζεις λιωμένο το σκόρδο και ψιλοκομμένη την πιπεριά.
Όταν τα ζυμαρικά είναι al dente τα σουρώνεις και πριν κρυώσουν τα βάζεις στο τηγάνι να σοταρισθούν. Προσθέτεις λίγο πριν τα βγάλεις από το τηγάνι και τον μαϊντανό. Σερβίρεις με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.