Go Back

Μπισκοτάκια βουτύρου

Ingredients
  

  • 1 πακέτο βούτυρο Κέρκυρας σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1 αυγό
  • χυμό από ένα ή δύο πορτοκάλια
  • 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 2 κ.γ. Baking powder
  • αλεύρι μαλακό, όσο πάρει

Notes

Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο. Προσθέτετε το αυγό και το χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα, το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Πλάθετε τα μπισκοτάκια στο σχήμα που μας αρέσει ή με φορμίτσες τα σχηματοποιείτε.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς (με αέρα) μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.