Go Back

Ντιπ γιαουρτιού με μουστάρδα για τηγανητά ψάρια

Ingredients
  

Υλικά (Για μισό κιλό ψάρια)

  • 300 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ.σ. Μουστάρδα Dijon
  • 1 χούφτα άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • σκόρδο

Notes

Σε ένα μπολ προσθέσεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις καλά. Δοκιμάζοντας και ανάλογα με την προσωπική σου προτίμηση προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και λάδι.
Σκεπασμένο το μπολ διατηρείται στο ψυγείο.