Τα τηγανητά ψάρια όπως αθερίνα, γαύρος είναι από τα αγαπημένα μου πιάτα. Στην ανάγκη μου για εναλλακτική εκδοχή, δοκίμασα το ντιπ γιαουρτιού με μουστάρδα που πραγματικά διαφοροποίησε κατά πολύ τον τρόπο που τα έτρωγα μέχρι και σήμερα.
Ντιπ γιαουρτιού με μουστάρδα για τηγανητά ψάρια
Ingredients
Υλικά (Για μισό κιλό ψάρια)
- 300 γρ. γιαούρτι
- 1 κ.σ. Μουστάρδα Dijon
- 1 χούφτα άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- σκόρδο
Notes
Σε ένα μπολ προσθέσεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις καλά. Δοκιμάζοντας και ανάλογα με την προσωπική σου προτίμηση προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και λάδι.
Σκεπασμένο το μπολ διατηρείται στο ψυγείο.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 16/09/18
- Αρχική ιδέα: Μίξη από παραπλήσιες συνταγές που βρήκα στο διαδίκτυο
0 Σχόλια