Ντιπ γιαουρτιού με μουστάρδα για τηγανητά ψάρια

από | Σεπ 16, 2018 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Συνοδευτικά
Συστατικά: Γιαούρτι, Ψαρικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Τα τηγανητά ψάρια όπως αθερίνα, γαύρος είναι από τα αγαπημένα μου πιάτα. Στην ανάγκη μου για εναλλακτική εκδοχή, δοκίμασα το ντιπ γιαουρτιού με μουστάρδα που πραγματικά διαφοροποίησε κατά πολύ τον τρόπο που τα έτρωγα μέχρι και σήμερα.

Ντιπ γιαουρτιού με μουστάρδα για τηγανητά ψάρια

Ingredients
  

Υλικά (Για μισό κιλό ψάρια)

  • 300 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ.σ. Μουστάρδα Dijon
  • 1 χούφτα άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • σκόρδο

Notes

Σε ένα μπολ προσθέσεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις καλά. Δοκιμάζοντας και ανάλογα με την προσωπική σου προτίμηση προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και λάδι.
Σκεπασμένο το μπολ διατηρείται στο ψυγείο.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 16/09/18
  • Αρχική ιδέα: Μίξη από παραπλήσιες συνταγές που βρήκα στο διαδίκτυο

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις