Go Back

Μυλοκόπι στον φούρνο με λεμόνι

Ingredients
  

  • 1 Μυλοκόπι (800 γρ.)
  • χοντρό αλάτι
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 λεμόνια
  • θυμάρι
  • δεντρολίβανο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Πλένεις με νερό το ψάρι και το τοποθετείς σε ένα πυρέξ. Κάνεις βαθιές χαρακιές στο χοντρό κομμάτι του ψαριού και βάζεις μέσα φέτες λεμονιού. Αλατίζεις με χοντρό αλάτι στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του ψαριού, και προσθέτεις θυμάρι και φρέσκο δεντρολίβανο.
Περιχύνεις με ελαιόλαδο και το χυμό ενός στυμμένου λεμονιού και ψήνεις περίπου για 45 λεπτα της ώρας στους 180 βαθμούς.