Μυλοκόπι στον φούρνο με λεμόνι

από | Ιούλ 27, 2019 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Κυρίως
Συστατικά: Ψαρικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Η καλύτερη εκδοχή ψητού ψαριού στον φούρνο που έχω φάει. Ταίριαξε τέλεια με το μυλοκόπι, θα το δοκιμάσω και με άλλα ψάρια

Μυλοκόπι στον φούρνο με λεμόνι

Ingredients
  

  • 1 Μυλοκόπι (800 γρ.)
  • χοντρό αλάτι
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 λεμόνια
  • θυμάρι
  • δεντρολίβανο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Πλένεις με νερό το ψάρι και το τοποθετείς σε ένα πυρέξ. Κάνεις βαθιές χαρακιές στο χοντρό κομμάτι του ψαριού και βάζεις μέσα φέτες λεμονιού. Αλατίζεις με χοντρό αλάτι στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του ψαριού, και προσθέτεις θυμάρι και φρέσκο δεντρολίβανο.
Περιχύνεις με ελαιόλαδο και το χυμό ενός στυμμένου λεμονιού και ψήνεις περίπου για 45 λεπτα της ώρας στους 180 βαθμούς.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις