Go Back

Λαυράκι με φινόκιο στον φούρνο

Ingredients
  

  • 1 λαυράκι (400 γρ.)
  • 1/2 φινόκιο
  • κάππαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Κόβεις το φινόκιο (μαραθόριζα) στο μαντολίνο. Στρώνεις ένα αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Αλατοπιπερώνεις το ψάρι και προσθέτεις το φινόκιο με λίγη κάππαρη. Τυλίγεις το ψάρι έτσι ώστε να μην βγαίνει καθόλου ζουμί και το πουγκί του τυλίγεις εκ νέου σε 2η κόλλα αντικολλητικό χαρτί.
Προθερμαίνεις φούρνο με αέρα στους 180 βαθμούς και το ψήνεις για 30 λεπτά.