Λαυράκι με φινόκιο στον φούρνο

από | Μαρ 26, 2020 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Κυρίως
Συστατικά: Ψαρικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Ψάρι λαυράκι με φινόκιο στον φούρνο. Μια συνταγή για όλα τα ψάρια που συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Θέλεις ψητό ψάρι στον φούρνο, εύκολα και γρήγορα. Διάβασε την ακόλουθη συνταγή και θα με θυμηθείς.

Λαυράκι με φινόκιο στον φούρνο

Ingredients
  

  • 1 λαυράκι (400 γρ.)
  • 1/2 φινόκιο
  • κάππαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Κόβεις το φινόκιο (μαραθόριζα) στο μαντολίνο. Στρώνεις ένα αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Αλατοπιπερώνεις το ψάρι και προσθέτεις το φινόκιο με λίγη κάππαρη. Τυλίγεις το ψάρι έτσι ώστε να μην βγαίνει καθόλου ζουμί και το πουγκί του τυλίγεις εκ νέου σε 2η κόλλα αντικολλητικό χαρτί.
Προθερμαίνεις φούρνο με αέρα στους 180 βαθμούς και το ψήνεις για 30 λεπτά.

Για την Συνταγή:

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 25/03/20

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις