Μανιτάρια τηγανητά με σκόρδο

από | Μαρ 26, 2020 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Μανιτάρια
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Μανιτάρια τηγανητά με σκόρδο για το πρωινό ή συνοδευτικό. Γρήγορα, απλά και γευστικά!

Τα λευκά μανιτάρια έχουν την πιο ήπια γεύση, έτσι μπορούμε να τα τρώμε ωμά ή σε ελαφριά πιάτα, καθώς και να τα προσθέτουμε σε μαγειρεμένα γεύματα για νοστιμιά.

 

Μανιτάρια τηγανητά με σκόρδο

Ingredients
  

  • 500 γρ. λευκά μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Καθαρίζεις τα μανιτάρια με ένα χαρτί κουζίνας. Τα κόβεις σε χοντρά κομμάτια και τα σοτάρεις σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτεις αλατοπίπερο, το σκόρδο και την ρίγανη και τα γυρνάς λίγο ακόμη. στο σύνολο εκτιμώ κοντά στα 10 λεπτά από την έναρξη.

Για την Συνταγή:

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 26/03/20

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις