Go Back

Μανιτάρια τηγανητά με σκόρδο

Ingredients
  

  • 500 γρ. λευκά μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Καθαρίζεις τα μανιτάρια με ένα χαρτί κουζίνας. Τα κόβεις σε χοντρά κομμάτια και τα σοτάρεις σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτεις αλατοπίπερο, το σκόρδο και την ρίγανη και τα γυρνάς λίγο ακόμη. στο σύνολο εκτιμώ κοντά στα 10 λεπτά από την έναρξη.