Η παλαμίδα έχει θεωρηθεί ψάρι των φτωχών και αυτό έχει να κάνει με το ότι είναι ψάρι κοπαδιαστό και όταν πέσει στα δίχτυα των ψαράδων μετά μυρίζει όλη η αγορά. Στην ψαραγορά, την παλαμίδα και το ρίκι τα ξεχωρίζουμε από τις ραβδώσεις τους κατά μήκος του σώματός τους....
Παλαμίδα
συστατικα για μαγειρεμα
- Garam Masala
- Αβοκάντο
- Αγγουράκι Τουρσί
- Αγγούρι
- Αγκινάρα
- Αθερίνα
- Αλμύρα
- Αμύγδαλα
- Ανθότυρο
- Αντζούγια
- Αρακάς
- Αρνί
- Αυγά
- Αχλάδι
- Βασιλικός
- Βούτυρο Κερκύρας
- Βρώμη
- Γάλα
- Γάλα Καρύδας
- Γαρίδα
- Γιαούρτι
- Γλυκοπατάτα
- Γλώσσα
- Γραβιέρα
- Δαμάσκηνα
- Δυόσμο
- Ελιές
- Ζαμπόν
- Ζαχαρούχο Γάλα
- Ζοχοί
- Ζυμαρικά
- Κακάο
- Καλαμπόκι
- Καπνιστό Τυρί
- Καρότο
- Κάρυ
- Καρύδα
- Κατίκι
- Κιμάς
- Κόλιανδρος
- Κολοκύθα
- Κολοκύθι
- Κοτόπουλο
- Κουνουπίδι
- Κουρκουμάς
- Κρέμα Γάλακτος
- Κρέμα Καρύδας
- Κρεμμύδι
- Κριθαράκι
- Λαυράκι
- Λαχανάκια
- Λάχανο
- Λόλα
- Λουκάνικα
- Μαιντανός
- Μανιτάρια
- Μέλι
- Μελιτζάνα
- Μερέντα
- Μήλο
- Μοσχάρι
- Μοτσαρέλα
- Μπάμιες
- Μπαμπού
- Μπανάνα
- Μπέικον
- Μπισκότα
- Μπρόκολο
- Μπύρα
- Μύδια
- Μυρώνια
- Νιόκι
- Νούντλς
- Ντομάτα
- Ντοματίνια
- Παλαμίδα
- Παντζάρια
- Παρμεζάνα
- Πατάτα
- Πέρκα
- Πέστροφα
- Πιπεριά
- Πιπεριά Φλωρίνης
- Πορτοκάλι
- Πράσα
- Ρέγκα
- Ρόδι
- Ροκφόρ
- Ρύζι
- Σαλάμι Αέρος
- Σαρδέλα
- Σέλερι
- Σέλινο
- Σελινόριζα
- Σέσκουλα
- Σιμιγδάλι
- Σκουμπρί
- Σόγια
- Σολομός
- Σουρίμι
- Σπανάκι
- Σύκα
- Ταχίνι
- Τόνος
- Τραχανάς
- Τυρί κρέμα
- Τυρί Τσένταρ
- Τυριά
- Φακές
- Φασκόμηλο
- Φασολάκια
- Φασόλια
- Φέτα
- Φιδές
- Φινόκιο
- Φράουλα
- Φύτρα Φασολιού
- Χοιρινό
- Χταπόδι
- Ψαρικά