Go Back

Ραΐτα, ινδική συνοδευτική σαλάτα

Ingredients
  

  • 300 γρ. γιαούρτι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού αγγούρι κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένος
  • 1/3 κ.γ. κύμινο τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Αφήνεις σε ένα σουρωτήρι το ψιλοκομμένο αγγούρι με τον δυόσμο, τα αλατίζεις και τα αφήνεις για περίπου 30 λεπτά, να βγάλουν τα υγρά τους.
Σε μπολ βάζεις όλα τα υλικά και τα ανακατεύεις, προσθέτοντας αλάτι κατά βούληση. Η σαλάτα είναι έτοιμη! Την βάζεις στο ψυγείο σκεπασμένη μέχρι να την σερβίρεις.