Σαλάτα αγκινάρα με παρμεζάνα
- 1 βάζο "Αγκινάρες σε λάδι"
- 100 γρ. παρμεζάνα σε φλοίδες
- 1/2 λεμόνι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αγοράζεις ενα βαζάκι αγκινάρες σε λάδι και σε βαθύ πιατο τις βάζεις. Απλώνεις όσες φλοίδες τυρί παρμεζάνο επιθυμείς. Προσθέτεις το χυμό απο μισό λεμόνι και φρέσκο τριμμένο μείγμα πιπεριών.
Σερβίρεις και αποαμβάνεις την πιο εύκολη, γρήγορη σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο που θα μπορούσες ποτέ να φτιάξεις.