Go Back

Ψαροχωνάκια με Αθερίνα

Ingredients
  

  • 4 Αραβικές πίτες Μεσαίες
  • 2-3 κρεμμυδάκι φρέσκο Ψιλοκομμένο
  • 1-2 πιπεριά κέρατο Ψιλοκομμένη
  • 1-2 ντομάτες Ψιλοκομμένες
  • Μισό ματάσκι μαιντανός Ψιλοκομμένος

Notes

Ακολουθείς την συνταγή για την Αθερίνα τηγανιτή
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα, φρέσκο κρεμμυδάκι, πράσινη πιπεριά κέρατο και τον μαιντανό. Τα βάζουμε σε ενα μπολ και ανακατεύουμε. Πρόσθετουμε την τηγανισμένη αθερίνα και όσο επιπλέον αλάτι ή πιπέρι επιθυμούμε. Ανακατεύουμε καλά.
Παράλληλα σε αντικολητικό τηγάνι ζεσταίνουμε και απο τις δύο πλευρές τόσο όσο την αραβική πίτα μεσαίου μεγέθους. Την κόβουμε στην μέση και σαν χωνάκι την τυλίγουμε. Βάζουμε μέσα όση ποσότητα χωράει και τα ψαροχωνάκια μας είναι έτοιμα.
Για την Συνταγή
  • Ιδέα: Στην Μάλτα σε Ασιάτικο εστιατόριο
  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 18/9/2022