Αθερίνα τηγανιτή

από | Σεπ 17, 2022 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Συνοδευτικά
Συστατικά: Αθερίνα, Ψαρικά
Περιστάσεις: Μεσημεριανό

Αθερίνα τηγανιτή. Το μόνο που θέλει δίπλα της, είναι καλή παρέα και θαλασσίτσα!!

Αθερίνα τηγανιτή

Ingredients
  

  • 1 κιλό Αθερίνα
  • 200 γρ αλεύρι
  • 100 γρ σιμιγδάλι χοντρό
  • 1 κτγ σκόρδο σκόνη
  • ηλιέλαιο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Πλένουμε καλά τα ψαράκια και αφαιρούμε τυχόν χορταράκια που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσά τους. Βάζουμε τα ψάρια σε σουρωτήρι για να στραγγίξουν καλά.
Σε ένα βαθύ μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά για το πανάρισμα και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν μεταξύ τους. Ρίχνουμε τα ψαράκια στο μπολ και φροντίζουμε να καλυφτούν καλά από το μείγμα του παναρίσματος.
Βάζουμε στο τηγάνι μας αρκετό ηλιέλαιο, να κάψει καλά. Τηγανίζουμε λίγα λίγα τα ψάρια, για 2-3 λεπτά το πολύ. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα, και τα ακουμπάμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Αφού τηγανιστούν όλα τα ψαράκια, τα μεταφέρουμε σε μια πιατέλα και τα απολαμβάνουμε με την παρέα μας!
Για την Συνταγή
  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 17/9/2022

 

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις