Ψαροχωνάκια με Αθερίνα

από | Σεπ 18, 2022 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Συνοδευτικά

Εναλλακτική εκδοχή για την τηγανιτή Αθερίνα για να την πάρεις και στην παραλία. Μόλις ετοιμάσεις την Αθερίνα τηγανιτή ή και την επόμενη ημέρα, δοκίμασε μια εναλλακτική εκδοχή της.

Ψαροχωνάκια με Αθερίνα

Ingredients
  

  • 4 Αραβικές πίτες Μεσαίες
  • 2-3 κρεμμυδάκι φρέσκο Ψιλοκομμένο
  • 1-2 πιπεριά κέρατο Ψιλοκομμένη
  • 1-2 ντομάτες Ψιλοκομμένες
  • Μισό ματάσκι μαιντανός Ψιλοκομμένος

Notes

Ακολουθείς την συνταγή για την Αθερίνα τηγανιτή
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα, φρέσκο κρεμμυδάκι, πράσινη πιπεριά κέρατο και τον μαιντανό. Τα βάζουμε σε ενα μπολ και ανακατεύουμε. Πρόσθετουμε την τηγανισμένη αθερίνα και όσο επιπλέον αλάτι ή πιπέρι επιθυμούμε. Ανακατεύουμε καλά.
Παράλληλα σε αντικολητικό τηγάνι ζεσταίνουμε και απο τις δύο πλευρές τόσο όσο την αραβική πίτα μεσαίου μεγέθους. Την κόβουμε στην μέση και σαν χωνάκι την τυλίγουμε. Βάζουμε μέσα όση ποσότητα χωράει και τα ψαροχωνάκια μας είναι έτοιμα.
Για την Συνταγή
  • Ιδέα: Στην Μάλτα σε Ασιάτικο εστιατόριο
  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 18/9/2022

 

 

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις