Δροσερή, χορταριστή σαλάτα μαρούλι, καλαμπόκι, φέτα που με την βοήθεια της ρίγανης αποκτούν μια διαφορετική γεύση.
Σαλάτα Μαρούλι με Καλαμπόκι και Φέτα
- 10 φύλλα μαρούλι
- 100 γρ. φέτα (ψιλοκομμένη)
- 250 γρ. Καλαμπόκι βρασμένο (ξεπλυμένο, στραγγισμένο)
- 1 πορτοκαλί πιπεριά (κομμένη σε μικρούς κύβους)
- 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά (κομμένη σε μικρούς κύβους)
- 1 κ.σ. ρίγανη
- χυμό από 1 λεμόνι
- αλάτι
- μείγμα πιπεριών
- ελαιόλαδο
Κόβουμε το μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά (εκτός την φέτα) και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε την φέτα.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 15/01/13
- Αρχική ιδέα: Σαλάτα με καλαμπόκι και φέτα