Κατεψυγμένο κοκκινόψαρο Ισλανδίας στην λαδόκολα απλά, οικονομικά και γρήγορα στο τραπέζι σας.
Κοκκινόψαρο στην λαδόκολα
Ingredients
- 2 κατεψυγμένα κοκκινόψαρα (500-600 γρ. έκαστο)
- 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά κομμένη στη μέση
- μισό λεμόνι
- 2 κ.γ. βούτυρο
- αλάτι
- λεμονοπίπερο
Notes
Προτείνω την αγορά από μαγαζί κατεψυγμένων (6,5€/κιλό) και όχι από supermarket, μιας που μπορούν να τα καθαρίσουν (κόψιμο φτερών). Στο σπίτι το ξεπαγώνουμε βάζοντας το για μια - δύο ώρες σε μπολ νερού. Όταν μαλακώσουν, ξελεπιάζουμε και πλένουμε καλά.
Μέσα σε λαδόκολλα, βάζουμε μια ολόκληρη φέτα από πάνω , μία από κάτω και μέσα του δύο μισές. Επίσης ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο, αλάτι, Λεμονοπίπερο και κομμένη στην μέση, μισή πιπεριά. Τυλίγουμε και κλείνουμε καλά και απ έξω σκεπάζουμε ερμητικά με αλουμινόχαρτο.Προσοχή βάζουμε πολύ αλάτι! Το ίδιο κάνουμε σε κάθε ψάρι που έχουμε.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και σε ένα ταψί βάζουμε τα ψάρια ψηλά για 30 λεπτά.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 01/03/16
- Αρχική ιδέα: Από τον ξάδελφό μου, Αντώνη
0 Σχόλια