Πράσινο Περουβιανό ρύζι

AntonioRecipe Author
Directions

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 25/3/2017
  • Αρχική ιδέα: Peruvian Green Rice
  • Οδηγίες Παρασκευής

    Στο μίξερ (multi) βάζουμε τον κόλιανδρο με το νερό και τουλάχιστον για πέντε λεπτά τα πολτοποιούμε.   Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το μπέικον να ψηθεί. Με το που λιώσει το λίπος του προσθέτουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το πράσινο νερό με τον κόλιανδρο και το ρύζι. Μαγειρεύουμε και ελέγχουμε, ανακατεύουμε συχνά. Όταν το νερό πάρει βράση τότε χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να ετοιμασθεί το ρύζι. Αν χρειασθεί προσθέτουμε ζεσταμένο νερό.

Πράσινο Περουβιανό ρύζι με κόλιανδρο, γρήγορο εύκολο και πρωτότυπο

  • 60 γρ. κόλιανδρος (φρέσκος)
  • 1,5 κούπα του τσαγιού νερό
  • 1-2 φέτες μπέικον
  • 1 καρότο
  • 1 ξερό κρεμμύδι (μικρό)
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κούπα ρύζι μπασμάτι (Jasmin)
  • αλάτι

Στο μίξερ (multi) βάζουμε…

Συστατικα για μαγειρεμα