Σάλπες ψητές στη σχάρα.
Η σάλπα ψαρεύεται εύκολα με καλαμίδι και αγκίστρι δολωμένο με ζυμάρι, και το κρέας της τρώγεται από τον άνθρωπο, αν και δεν θεωρείται τόσο νόστιμο, αλλά χρησιμεύει και ως ζωντανό δόλωμα. Πιάνεται επίσης με δίχτυα και με κιούρτους.
Σάλπες ψητές στη σχάρα
Ingredients
- 6 φρέσκιες Σάλπες
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 λεμόνια (τον χυμό τους)
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Notes
Για την Συνταγή
- Ιδέα: Σάλπες ψητές στη σχάρα
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 11/11/20
0 Σχόλια