- 1 λάχανο (πολύ μικρό λεπτοκομμένο)
- 2 καρότα (μέτρια τριμμένα)
- 1 ξινόμηλο (καθαρισμένο περασμένο στον τρίφτη)
- 1 ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
Για τη σάλτσα
- 20 ml λεμόνι (χυμός)
- 50 ml ελαιόλαδο
- 100 γρ γιαούρτι ( στραγγιστό)
- 1 κγ ρίγανη (φρέσκια )
- αλάτι
- πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Σε ένα βαθύ μπολ σερβιρίσματος ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη λαχανοσαλάτα. Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μικρό μπολ όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τη λαχανοσαλάτα. Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε τη λαχανοσαλάτα με ξινόμηλο και σάλτσα γιαουρτιού.
Για την Συνταγή
- Ιδέα: Λαχανοσαλάτα με ξινόμηλο και σάλτσα γιαουρτιού
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 17/3/22