Σολομός με σόγια στο τηγάνι
- 2 φιλέτα σολομού (κομμένα κατά μήκος στα 2-3 cm)
- φρέσκο κρεμμυδάκι (ψιλοκομμένο)
- 130 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. χυμός τζίντζερ
- 2-3 κ.σ. σόγια σως
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ψιλοκόβεις το κρευμμυδάκι και το έχεις έτοιμο για γραρνίρισμα.
Τα φιλέτα σολομού κόβεις καταμήκος σε χοντρα κομμάτια των 2-3 πόντων.Σε τηγάνι ζεσταίνεις λίγο λάδι και τηγανίζεις τον σολομό 2-3 λεπτά απο κάθε πλευρά. Προσθέτεις την σόγια και το τζίντζερ και συνεχίζεις για ίσο χρονικό διάστημα. Οταν έτοιμα αποσύρεις και σερβίρεις γαρνίροντας με το κρεμμυδάκι.
Συνοδεύεται με απλό ρύζι ατμού!
Για την Συνταγή
- Ιδέα:Κάτι σαν και How to Make Teriyaki Salmon μα με σόγια και χωρίς κορν φλάουρ
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 20/11/20