Καπνιστός Σολομός με χυμό ροδιού

από | Ιαν 3, 2012 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Ρόδι, Σολομός, Ψαρικά

Καπνιστός Σολομός με χυμό ροδιού που εκπλήσσει και πρωτοτυπεί από την ευκολία προετοιμασίας του.

Καπνιστός Σολομός με χυμό ροδιού

Ingredients
  

  • 300 γρ. σολομός καπνιστός
  • 1 ρόδι
  • 1 λεμόνι
  • 2 κουταλιές λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Χωρίστε στα δύο το ρόδι, το ένα μέρος το κάνετε χυμό και το άλλο μέρος το κρατάτε. Προσθέστε στον χυμό του ροδιού, μισό λεμόνι ή και παραπάνω (δοκιμάζετε), αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Ξεχωρίστε και κόψτε σε κομμάτια τον σολομό. Απλώστε τον στο επιθυμητό πιάτο σερβιρίσματος και προσθέστε τον χυμό. Από πάνω μοιράστε το υπόλοιπο ρόδι, προσθέστε πιπέρι αν θέλετε και αφήστε το λίγο να μαριναριστεί πριν το σερβίρεται. Προσοχή φροντίστε όλα τα μέρη του σολομού να πάρουν από τον χυμό.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 03/01/12
  • Αρχική ιδέα: Από το βιβλίο μαγειρικής: La Cucina del Mare

Δείτε επίσης

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Το λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή που δίνει μια ωραία ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων! Ειδικότερα με την προσθήκη ανθότυρου και γλυκό του κουταλιού άγριο βύσσινο, το καθιστά ως μια δελεαστική πρόταση σερβιρίσματος και για επίσημο...

Διαβάστε Περισσότερα
Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις