Τοματίνα γεμιστά με ανθότυρο, ροκφόρ και φιστίκια Αιγίνης. Μικρές κόκκινες λαχταριστές μπουκιές!
Τοματίνια Γεμιστά
- 10-12 τοματίνια ((500 γρ.))
- 200 γρ. ροκφόρ
- 100 γρ. ανθότυρο
- φιστίκια Αιγίνης
Τα πλένετε και προσεκτικά κόβετε το πάνω μέρος τόσο όσο να μένει σαν καπελάκι. Προσεκτικά βγάζετε το εσωτερικό τους και τις στραγγίζετε. Τις βάζετε στο ψυγείο. Χωριστά ανακατεύετε 2 μέρη ροκφόρ μαζί με 1 μέρος ανθότυρο και τα χτυπάτε στο μίξερ ώσπου να γίνουν αλοιφή. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο.
Τρίβετε φιστίκια Αιγίνης στο μίξερ.
Λίγο πριν σερβίρετε, βγάζετε τα ντοματίνια και τα γεμίζετε με το μείγμα του ροκφόρ και κλείνετε το καπελάκι της ντοματούλας. Όσο ροκφόρ περισσέψει το πλάθετε μικρά μπαλάκια και το πασπαλίζετε με τα φιστίκια.
Σερβίρονται αμέσως.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 11/11/11
- Αρχική ιδέα: Ενα μεσημέρι στο μοναστηράκι με την Βίλη