Αλμυρό κέικ σπανάκι

από | Νοέ 8, 2018 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Σπανάκι, Φέτα

Πολύ εύκολο κέικ με σπανάκι, χωρίς ζύμη και φύλλο!

Αλμυρό κέικ σπανάκι

Ingredients
  

  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.γ. bakin powder
  • 4 αυγά
  • 300 γρ. γιαούρτι
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 350 γρ. σπανάκι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 μικρό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 400 γρ. φέτα θρυμματισμένη
  • πιπέρι
  • λίγο αλάτι

Notes

Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα αυγά, το γιαούρτι και χτυπάμε καλά.  Στη συνέχεια, ρίχνουμε το bakin powder και το αλεύρι. Μόλις δέσει  το μείγμα, ρίχνουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, το αλάτι, το πιπέρι, τον άνηθο και τη φέτα και ανακατεύουμε με το κουτάλι.
Παίρνουμε τη φόρμα για τα κέικ, με ένα πινελάκι τη λαδώνουμε και την αλευρώνουμε. Ρίχνουμε τη ζύμη μας στη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις