Καπνιστός Σολομός με χυμό ροδιού που εκπλήσσει και πρωτοτυπεί από την ευκολία προετοιμασίας του.
Καπνιστός Σολομός με χυμό ροδιού
Ingredients
- 300 γρ. σολομός καπνιστός
- 1 ρόδι
- 1 λεμόνι
- 2 κουταλιές λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Notes
Χωρίστε στα δύο το ρόδι, το ένα μέρος το κάνετε χυμό και το άλλο μέρος το κρατάτε. Προσθέστε στον χυμό του ροδιού, μισό λεμόνι ή και παραπάνω (δοκιμάζετε), αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Ξεχωρίστε και κόψτε σε κομμάτια τον σολομό. Απλώστε τον στο επιθυμητό πιάτο σερβιρίσματος και προσθέστε τον χυμό. Από πάνω μοιράστε το υπόλοιπο ρόδι, προσθέστε πιπέρι αν θέλετε και αφήστε το λίγο να μαριναριστεί πριν το σερβίρεται. Προσοχή φροντίστε όλα τα μέρη του σολομού να πάρουν από τον χυμό.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 03/01/12
- Αρχική ιδέα: Από το βιβλίο μαγειρικής: La Cucina del Mare
0 Σχόλια