Πατάτες φούρνου με μπύρα

από | Ιαν 5, 2021 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegan, Vegeterian, Συνοδευτικά
Συστατικά: Μπύρα, Πατάτα

Πατάτες φούρνου με μπύρα

Πατάτες φούρνου με μπύρα

Ingredients
  

  • 8 πατάτα(ες)
  • 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 2 λεμόνι(α) χυμός
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κουτάκι μπύρα 330 ml
  • ρίγανη αποξηραμένη ή φρέσκια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Καθαρίζεις και κόβεις τις πατάτες σε μεγάλα κομμάτια. Τις βάζεις σε ένα μεγάλο ταψί και ρίχνεις αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, λάδι και τον χυμό του λεμονιού. Ανακατεύεις όλα τα υλικά, προσθέτεις τη ρίγανη και τη μπύρα.
Σκεπάζουμε τις πατάτες μπύρας με αλουμινόχαρτο και τοποθετείς το ταψί στην μεσαία σκάλα.
Ψήνεις για 50 λεπτά και μετά αφαιρείς το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να μείνουν με το λάδι τους.
Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις