Αυγά με αντζούγιες για κάθε περίσταση. Είναι εύκολο, γρήγορο, εντυπωσιακό, γευστικότατο ορεκτικό, έχει μοναδική γεύση και μου θυμίζει πάντα οικογενειακές στιγμές. Το διατηρούμε στο ψυγείο φυσικά σε ταπεράκι 😉
Πράσινα Αυγά αλα Μπρούνα
Ingredients
- 4 αυγά καλοβρασμένα αλλά όχι πρασινισμένα
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κσ. κάππαρη
- 4 αντζούγιες
- ελαιόλαδο
- ξύδι
Notes
Καλή όρεξη!
Για την Συνταγή:
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 20/12/2011
- Αρχική ιδέα: Από την μητέρα μου.
- Άλλες συνταγές από το ταπεράκι με αυγά ή και με αντζούγιες.
Σημείωση για τον αναγνώστη
Στο ταπεράκι, ο μπαμπάς μαγειρεύει μα πλέον και το παιδί μεγάλωσε και πέρα από το να μαγειρεύει, γράφει. Οπότε το ευρετήριο συνταγών το εμπλουτίζουμε και οι δύο. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε, ότι δεν αναπαράγουμε απόλυτα τις συνταγές που βρίσκουμε μα τις μαγειρεύουμε, τις δοκιμάζουμε και αν μας αρέσουν τότε τις καταγράφουμε. Η αναφορά στην πηγή / ιδέα είναι το σωστό! Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές μέσα από το σπίτι μας, φυσικά γνωρίζουμε ότι αν και είναι με ατέλειες, σίγουρα ερασιτεχνικές λήψεις που μπορεί να μην πληρούν τα όποια στάνταρντ, μα, αυτό προτιμούμε να συμβαίνει στο προσωπικό μας ιστολόγιο.
0 Σχόλια
Trackbacks/Pingbacks