- 2 αγγούρια (ψιλοκομμένα)
- 1 ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. γιαούρτι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. φρέσκο άνηθο (ψιλοκομμένο)
Σε σαλατιέρα ανακατέψουμε τα αγγούρια και τα κρεμμύδια μαζί.
Στην σαλατιέρα ανακατέψτε το χυμό λεμονιού, το γιαούρτι, αλάτι και πιπέρι (κατά προτίμηση), τη ζάχαρη και τον άνηθο. Προσθέστε στο μίγμα τα ψιλοκομμένα αγγούρια και τα κρεμμύδια και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για να κρυώσουν.
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 21/9/18
- Αρχική ιδέα: Δροσερή αγγουροσαλάτα