Φέτες από μήλο με μέλι και κανέλλα. Παραδοσιακό επιδόρπιο ή και πρωινό που μεγάλωσε γενιές και γενιές.
- 1 κόκκινο μήλο
- 1 φέτα λεμονιού
- μέλι
- κανέλλα
Παίρνεις το σκληρό μα γλυκό κόκκινο μήλο και με την φλοίδα το κόβεις σε λεπτές φέτες. Με μια φέτα λεμονιού το σκουπίζεις έτσι ώστε να παραμείνει λευκό. Το βάζεις σε ένα πιάτο και απο πάνω απλώνεις το μέλι και την κανέλλα.
- Ιδέα: Μάμα Μπρούνα
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 11/12/20