Μανιτάρια τηγανητά με σκόρδο για το πρωινό ή συνοδευτικό. Γρήγορα, απλά και γευστικά!
Τα λευκά μανιτάρια έχουν την πιο ήπια γεύση, έτσι μπορούμε να τα τρώμε ωμά ή σε ελαφριά πιάτα, καθώς και να τα προσθέτουμε σε μαγειρεμένα γεύματα για νοστιμιά.
Μανιτάρια τηγανητά με σκόρδο
- 500 γρ. λευκά μανιτάρια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
Καθαρίζεις τα μανιτάρια με ένα χαρτί κουζίνας. Τα κόβεις σε χοντρά κομμάτια και τα σοτάρεις σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτεις αλατοπίπερο, το σκόρδο και την ρίγανη και τα γυρνάς λίγο ακόμη. στο σύνολο εκτιμώ κοντά στα 10 λεπτά από την έναρξη.
Για την Συνταγή:
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 26/03/20