Μοσχαρίσια μπριζόλα σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού

AntonioRecipe Author

  • 2-4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη (ψιλοκομμένη)
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.σ. κόκκοι πιπεριού (σπασμένοι)

Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες. Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.

Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.

Για την Συνταγή
Συστατικα για μαγειρεμα