- 2-4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη (ψιλοκομμένη)
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.σ. κόκκοι πιπεριού (σπασμένοι)
Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες. Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.
Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Ιδέα: Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 14/4/21