Ομελέτα με Πράσα

AntonioRecipe Author

Ομελέτα με πράσα για ένα απολαυστικό πρωινό.

  • 4 αυγά
  • 2 πράσα
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα (τριμμένη)
  • λίγο τζίντζερ (φρέσκο)
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Σε μικρό μπολάκι βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.

Ψιλοκόβουμε τα πράσα και το τζίντζερ και τα βάζουμε να τσιγαριστούν σε αντικολλητικό τηγάνι. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.

Για την Συνταγή
  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 14/04/16
Συστατικά για μαγείρεμα