Πανεύκολο παξιμάδακι, όταν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για να χορτάσεις.
Παξιμάδια με πάστα ελιάς και κατίκι
- 200 γρ. κατίκι
- 20 ml ελαιόλαδο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανός (ψιλοκομμένος)
- άνηθος (ψιλοκομμένος)
- δυόσμος (ψιλοκομμένος)
- 50 γρ. πάστα ελιάς
- 4 παξιμάδια (ή φέτες ψωμιού)
Ανακατεύουμε το κατίκι με όλα τα υλικά μαζί εκτός από την πάστα ελιάς. Βρέχουμε τα παξιμάδια και μετά τα αλείφουμε με την πάστα ελιάς και από πάνω το μείγμα από κατίκι.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 03/11/16
- Αρχική ιδέα: ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ