Αντι πατατάκια, σελινόριζα τηγανητή που πέρα απο θρεπτική είναι νοστιμότατη και αρέσει πολύ και στα παιδιά.
Σελινόριζα τηγανιτή
- 1 σελινόριζα (καθαρισμένη)
- αλεύρι
- αλάτι
- ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
Κόβουμε στα δυο την καθαρισμένη σελινόριζα και μετά σε λεπτές φετούλες είτε με το μαχαίρι είτε με τον αποφλοιωτή. Αλατίζουμε, αλευρώνουμε, τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Καλό είναι να έχετε κόψει ομοιόμορφα τις φετούλες για να ψηθούν όλες ωραία. Αντικαθιστά επάξια τις τηγανιτές πατάτες.
Για την Συνταγή:
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 01/04/14
- Αρχική ιδέα: Σελινόριζα τηγανιτή
0 Comments
[…] Μπρούνα, ένας πικάντικος μεζές από την Γένοβα μαζί με σελινόριζα τηγανιτή ως κρυφή λιχουδιά. Πριν πολλά μα πολλά χρόνια θυμάμαι […]