Μοσχάρι

Μοσχάρι ταζίν με μήλο και σταφίδα

Μοσχάρι ταζίν με μήλο και σταφίδα

Στη µαροκινή κουζίνα, «ταζίν» ονοµάζεται ένα κεραµικό σκεύος µαγειρέµατος µε κωνικό καπάκι (κάτι σαν τη δική µας γάστρα) µέσα στο οποίο σιγοψήνονται κρέας και λαχανικά µε διάφορα αρτύµατα. «Ταζίν» ονοµάζεται και αυτός ο τύπος µαγειρέµατος: σιγανό, ήπιο ψήσιµο σε...

Μοσχαρίσια μπριζόλα σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού

Μοσχαρίσια μπριζόλα σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού

Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού. Μοσχαρίσια μπριζόλα σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού 2-4 μπριζόλες μοσχαρίσιες1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο4 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)1 φύλλο δάφνης1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη (ψιλοκομμένη)1 κ.σ....

Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια μαριναρισμένη

Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια μαριναρισμένη

Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια μαριναρισμένη με μπαλσάμικο έτσι όπως δεν την έχεις γευσθεί ποτέ Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια μαριναρισμένη 2-4 μοσχαρίσιες μπριζόλεςφύλλα δεντρολίβανουξύδι μπαλσάμικοσκόρδοαλάτιπιπέριελαιόλαδο Στο μπλέντερ βάζουμε το ελαιόλαδο, το...

Μοσχαράκι Κατσαρόλας από την Μπρούνα

Μοσχαράκι Κατσαρόλας από την Μπρούνα

Μοσχαράκι Κατσαρόλας όπου όσες φορές και αν το φτιάξω ποτέ δεν είναι το ίδιο με αυτό της μητέρας μου. Ιδανικό και για σάντουιτς επόμενων ημερών στο γραφείο. Μοσχαράκι Κατσαρόλας από την Μπρούνα 1 kg. Μοσχάρι εισαγωγής Δανίας ( Κιλότο ή στρογγυλό ή στέρνα, να μην έχει...

συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις