Στη µαροκινή κουζίνα, «ταζίν» ονοµάζεται ένα κεραµικό σκεύος µαγειρέµατος µε κωνικό καπάκι (κάτι σαν τη δική µας γάστρα) µέσα στο οποίο σιγοψήνονται κρέας και λαχανικά µε διάφορα αρτύµατα. «Ταζίν» ονοµάζεται και αυτός ο τύπος µαγειρέµατος: σιγανό, ήπιο ψήσιµο σε...
Μοσχάρι
Μοσχαρίσια μπριζόλα σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού
από Antonio | Απρ 14, 2021 | Κυρίως
Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού. Μοσχαρίσια μπριζόλα σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού 2-4 μπριζόλες μοσχαρίσιες1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο4 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)1 φύλλο δάφνης1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη (ψιλοκομμένη)1 κ.σ....
Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια μαριναρισμένη
από Antonio | Οκτ 11, 2020 | Κυρίως
Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια μαριναρισμένη με μπαλσάμικο έτσι όπως δεν την έχεις γευσθεί ποτέ Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια μαριναρισμένη 2-4 μοσχαρίσιες μπριζόλεςφύλλα δεντρολίβανουξύδι μπαλσάμικοσκόρδοαλάτιπιπέριελαιόλαδο Στο μπλέντερ βάζουμε το ελαιόλαδο, το...
Μοσχαράκι Κατσαρόλας από την Μπρούνα
από Antonio | Ιαν 18, 2016 | Κυρίως
Μοσχαράκι Κατσαρόλας όπου όσες φορές και αν το φτιάξω ποτέ δεν είναι το ίδιο με αυτό της μητέρας μου. Ιδανικό και για σάντουιτς επόμενων ημερών στο γραφείο. Μοσχαράκι Κατσαρόλας από την Μπρούνα 1 kg. Μοσχάρι εισαγωγής Δανίας ( Κιλότο ή στρογγυλό ή στέρνα, να μην έχει...
συστατικα για μαγειρεμα
- Garam Masala
- Αβοκάντο
- Αγγουράκι Τουρσί
- Αγγούρι
- Αγκινάρα
- Αθερίνα
- Αλμύρα
- Αμύγδαλα
- Ανθότυρο
- Αντζούγια
- Αρακάς
- Αρνί
- Αυγά
- Αχλάδι
- Βασιλικός
- Βούτυρο Κερκύρας
- Βρώμη
- Γάλα
- Γάλα Καρύδας
- Γαρίδα
- Γιαούρτι
- Γλυκοπατάτα
- Γλώσσα
- Γραβιέρα
- Δαμάσκηνα
- Δυόσμο
- Ελιές
- Ζαμπόν
- Ζαχαρούχο Γάλα
- Ζοχοί
- Ζυμαρικά
- Κακάο
- Καλαμπόκι
- Καπνιστό Τυρί
- Καρότο
- Κάρυ
- Καρύδα
- Κατίκι
- Κιμάς
- Κόλιανδρος
- Κολοκύθα
- Κολοκύθι
- Κοτόπουλο
- Κουνουπίδι
- Κουρκουμάς
- Κρέμα Γάλακτος
- Κρέμα Καρύδας
- Κρεμμύδι
- Κριθαράκι
- Λαυράκι
- Λαχανάκια
- Λάχανο
- Λόλα
- Λουκάνικα
- Μαιντανός
- Μανιτάρια
- Μέλι
- Μελιτζάνα
- Μερέντα
- Μήλο
- Μοσχάρι
- Μοτσαρέλα
- Μπάμιες
- Μπαμπού
- Μπανάνα
- Μπέικον
- Μπισκότα
- Μπρόκολο
- Μπύρα
- Μύδια
- Μυρώνια
- Νιόκι
- Νούντλς
- Ντομάτα
- Ντοματίνια
- Παλαμίδα
- Παντζάρια
- Παρμεζάνα
- Πατάτα
- Πέρκα
- Πέστροφα
- Πιπεριά
- Πιπεριά Φλωρίνης
- Πορτοκάλι
- Πράσα
- Ρέγκα
- Ρόδι
- Ροκφόρ
- Ρύζι
- Σαλάμι Αέρος
- Σαρδέλα
- Σέλερι
- Σέλινο
- Σελινόριζα
- Σέσκουλα
- Σιμιγδάλι
- Σκουμπρί
- Σόγια
- Σολομός
- Σουρίμι
- Σπανάκι
- Σύκα
- Ταχίνι
- Τόνος
- Τραχανάς
- Τυρί κρέμα
- Τυρί Τσένταρ
- Τυριά
- Φακές
- Φασκόμηλο
- Φασολάκια
- Φασόλια
- Φέτα
- Φιδές
- Φινόκιο
- Φράουλα
- Φύτρα Φασολιού
- Χοιρινό
- Χταπόδι
- Ψαρικά