Συναγρίδα στο φούρνο με λεβάντα.
Είναι η «ψαρούκλα» που τρώνε οι πλούσιοι και ζηλεύουν οι φτωχοί. Είναι το ψάρι που έχει δημιουργήσει μύθο ολόκληρο και ίσως όχι άδικα. Έχει μια γεύση χωρίς κανένα ψεγάδι. Εξαιρετικά νόστιμη σάρκα, λευκή, άπαχη και σφιχτή. Τόσο νόστιμη όσο μπορεί να φανταστεί κανείς σε ψάρι.
Συναγρίδα στο φούρνο με λεβάντα
Ingredients
- 800 γρ. φρέσκια Συναγρίδα
- χοντρό αλάτι
- λεβάντα
Notes
Για την Συνταγή
- Ιδέα: Ένα μεσημέρι στην Λαϊκή του Νέου Κόσμου, θέλοντας να γεμίσω ένα από τα κενά μου
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 30/5/20
0 Σχόλια