Συναγρίδα στο φούρνο με λεβάντα

από | Μάι 30, 2020 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Κυρίως
Συστατικά: Ψαρικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Συναγρίδα στο φούρνο με λεβάντα.

Είναι η «ψαρούκλα» που τρώνε οι πλούσιοι και ζηλεύουν οι φτωχοί. Είναι το ψάρι που έχει δημιουργήσει μύθο ολόκληρο και ίσως όχι άδικα. Έχει μια γεύση χωρίς κανένα ψεγάδι. Εξαιρετικά νόστιμη σάρκα, λευκή, άπαχη και σφιχτή. Τόσο νόστιμη όσο μπορεί να φανταστεί κανείς σε ψάρι.

Συναγρίδα στο φούρνο με λεβάντα

Ingredients
  

  • 800 γρ. φρέσκια Συναγρίδα
  • χοντρό αλάτι
  • λεβάντα

Notes

Έκοψα κλωνάρια λεβάντας από την ζαρντινιέρα μου και τα έβαλα σε ένα ταψί. Χάραξα την συναγρίδα και από τα δυο μέρη, αλάτισα με χοντρό αλάτι, λίγο λάδι και την έβαλα σε φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Πεντανόστιμο το ψάρι αρωματισμένο από την λεβάντα το καταβρόχθισα με μιας βρέχοντάς το μόνο με λεμόνι.

Για την Συνταγή

  • Ιδέα: Ένα μεσημέρι στην Λαϊκή του Νέου Κόσμου, θέλοντας να γεμίσω ένα από τα κενά μου
  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 30/5/20

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις