Γόπες ψητές στην σχάρα ή και στα κάρβουνα. Φθηνό ψάρι, ιδιαίτερα το χειμώνα το βρίσκεις παντού και μέσα σε 10 λεπτά μπορείς να το απολαύσεις στο τραπέζι.
Γόπα: το κρέας της είναι νόστιμο ειδικά τον χειμώνα όταν είναι μεγάλη και έχει και λίπος.
Γόπες ψητές
Ingredients
- 4 γόπες μεγάλες
- ελαιόλαδο
- λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Notes
Καθαρίζεις τις γόπες από τα λέπια και τα βράγχια - εντόσθια κάνοντας μια τομή στην κοιλιά και τα αφαιρείς. Τα χαράζεις δεξιά κ αριστερά και τα ψηνεις σε σχάρα στα κάρβουνα. Όταν είναι έτοιμες τις σερβίρεις σε πιατέλα και τις περιχύνεις με το λαδολέμονο που έχεις προετοιμάσει.
Για την Συνταγή:
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 8/03/20
0 Σχόλια