Βραστά αβγά με καπνιστή πέστροφα

από | Δεκ 11, 2020 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Αυγά, Ψαρικά

Βραστά αβγά με καπνιστή πέστροφα για το πρωινο ή και για ορεκτικό στο τραπέζι

Βραστά αβγά με καπνιστή πέστροφα

Ingredients
  

  • 4 βρασμένα αυγά σφιχτά
  • 60 γρ. φιλέτο πέστροφας τεμαχισμένο
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. κάππαρη
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1 κ.σ. μαϊντανός τριμμένος
  • 1/4 κ.γ. κύμινο τριμμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Βράζεις τα αυγά τόσο όσο να είναι σκληρά μα όχι πράσινα. Καθαρίζεις και τα κόβεις στα δύο κατά μήκος. Αφαιρείς κρόκους και τους βάζεις σε μπώλ. Προσθετεις ψιλοκόμμένη τη μισή κάππαρη τη μαγιονέζα, τα μπαχαρικά και το λεμόνι και τα ομογενοποιείς. Συμπληρώνεις με την πέστροφα και το μισό μαϊντανό και ανακατεύεις καλά.
Γεμίζεις με το μείγμα τις κοιλότητες των ασπραδιών, σχηματίζοντας βουναλάκι με κουταλάκι. Γαρνίρεις με ολόκληρη κάππαρη και μαϊντανό.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Το λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή που δίνει μια ωραία ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων! Ειδικότερα με την προσθήκη ανθότυρου και γλυκό του κουταλιού άγριο βύσσινο, το καθιστά ως μια δελεαστική πρόταση σερβιρίσματος και για επίσημο...

Διαβάστε Περισσότερα
Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις