Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

από | Σεπ 7, 2023 | 0 Σχόλια

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη.

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ingredients
  

  • 150 γρ μαγιονέζα ελαφριά
  • 1 κτσ λεμόνι χυμός
  • 1 κτσ ελαιόλαδο
  • 1 κτγ πιπέρι μαύρο
  • 150 γρ καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 500 γρ σουρίμι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 150 γρ αγγούρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες

Notes

Σε ξύλο κοπής ξετυλίγουμε το σουρίμι, το ένα πάνω στο άλλο και το κόβουμε σε λώριδες. Ακόλουθα κόβουμε στην μέση το αγγούρι, καθαρίζουμε το εσωτερικό αποτα σπόρι και το κόβουμε και αυτό σε λωρίδες. Τέλος το ίδιο πράττουμε και για το καρότο. Ολα μαζί τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας σε ένα βαθύ μπώλ.
Σε μπωλάκι βάζουμε την μαγιοναίζε, το χυμο λεμονιού, το πιπέρι και το ελαιόλαδο και τα ανακατεύομε καλά για να ομογενοποιηθούν. Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε ότι μας λείπει. Προσθέτουμε την σως στην σαλάτα μας και ανακατευουμε προσεχτικά.
Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο για επίσημο γεύμα

Το λαχανόρυζο με λευκό και κόκκινο λάχανο είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή που δίνει μια ωραία ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων! Ειδικότερα με την προσθήκη ανθότυρου και γλυκό του κουταλιού άγριο βύσσινο, το καθιστά ως μια δελεαστική πρόταση σερβιρίσματος και για επίσημο...

Διαβάστε Περισσότερα
Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις