Γόπες ψητές

    AntonioRecipe Author

    Γόπες ψητές στην σχάρα ή και στα κάρβουνα. Φθηνό ψάρι, ιδιαίτερα το χειμώνα το βρίσκεις παντού και μέσα σε 10 λεπτά μπορείς να το απολαύσεις στο τραπέζι.

    Γόπα: το κρέας της είναι νόστιμο ειδικά τον χειμώνα όταν είναι μεγάλη και έχει και λίπος.

    Γόπες ψητές

    • 4 γόπες (μεγάλες)
    • ελαιόλαδο
    • λεμόνι
    • αλάτι
    • πιπέρι

    Καθαρίζεις τις γόπες από τα λέπια και τα βράγχια – εντόσθια κάνοντας μια τομή στην κοιλιά και τα αφαιρείς. Τα χαράζεις δεξιά κ αριστερά και τα ψηνεις σε σχάρα στα κάρβουνα. Όταν είναι έτοιμες τις σερβίρεις σε πιατέλα και τις περιχύνεις με το λαδολέμονο που έχεις προετοιμάσει.

    Για την Συνταγή:

    • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 8/03/20
    Συστατικα για μαγειρεμα