Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

    AntonioRecipe Author

    Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη.

    Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

    • 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)
    • 1 κτσ λεμόνι (χυμός)
    • 1 κτσ ελαιόλαδο
    • 1 κτγ πιπέρι (μαύρο)
    • 150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)
    • 500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)
    • 150 γρ αγγούρι (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)

    Σε ξύλο κοπής ξετυλίγουμε το σουρίμι, το ένα πάνω στο άλλο και το κόβουμε σε λώριδες. Ακόλουθα κόβουμε στην μέση το αγγούρι, καθαρίζουμε το εσωτερικό αποτα σπόρι και το κόβουμε και αυτό σε λωρίδες. Τέλος το ίδιο πράττουμε και για το καρότο. Ολα μαζί τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας σε ένα βαθύ μπώλ.

    Σε μπωλάκι βάζουμε την μαγιοναίζε, το χυμο λεμονιού, το πιπέρι και το ελαιόλαδο και τα ανακατεύομε καλά για να ομογενοποιηθούν. Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε ότι μας λείπει. Προσθέτουμε την σως στην σαλάτα μας και ανακατευουμε προσεχτικά.

    Για την Συνταγή

    Συστατικα για μαγειρεμα