Ομελέτα με κολοκυθάκια για ένα απολαυστικό πρωινό ή και για το γραφείο την επόμενη ημέρα.
Ομελέτα με κολοκυθάκια
- 2 αυγά
- 1/2 kg. κολοκυθάκια
- 1/2 κούπα παρμεζάνα (τριμμένη)
- λίγο τζίντζερ (φρέσκο)
- 1 κ.σ. γάλα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Σε μια κούπα βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τα κολοκυθάκια με το τζίντζερ και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.
Για την Συνταγή
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 10/04/16