Εναλλακτική εκδοχή για την τηγανιτή Αθερίνα για να την πάρεις και στην παραλία. Μόλις ετοιμάσεις την Αθερίνα τηγανιτή ή και την επόμενη ημέρα, δοκίμασε μια εναλλακτική εκδοχή της.
Ψαροχωνάκια με Αθερίνα
- 4 Αραβικές πίτες (Μεσαίες)
- 2-3 κρεμμυδάκι φρέσκο (Ψιλοκομμένο)
- 1-2 πιπεριά κέρατο (Ψιλοκομμένη)
- 1-2 ντομάτες (Ψιλοκομμένες)
- Μισό ματάσκι μαιντανός (Ψιλοκομμένος)
Ακολουθείς την συνταγή για την Αθερίνα τηγανιτή
Ψιλοκόβουμε την ντομάτα, φρέσκο κρεμμυδάκι, πράσινη πιπεριά κέρατο και τον μαιντανό. Τα βάζουμε σε ενα μπολ και ανακατεύουμε. Πρόσθετουμε την τηγανισμένη αθερίνα και όσο επιπλέον αλάτι ή πιπέρι επιθυμούμε. Ανακατεύουμε καλά.
Παράλληλα σε αντικολητικό τηγάνι ζεσταίνουμε και απο τις δύο πλευρές τόσο όσο την αραβική πίτα μεσαίου μεγέθους. Την κόβουμε στην μέση και σαν χωνάκι την τυλίγουμε. Βάζουμε μέσα όση ποσότητα χωράει και τα ψαροχωνάκια μας είναι έτοιμα.
Για την Συνταγή
- Ιδέα: Στην Μάλτα σε Ασιάτικο εστιατόριο
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 18/9/2022