Μπαμιέ (αφγανική κουζίνα) οι γνωστές μπάμιες με άρωμα από Ασία! Μπαμιέ (αφγανική κουζίνα) Σε καυτό λάδι ρίχνουμε τις πατάτες να ψιλοτηγανιστούν. Προσθέτουμε λίγο κουρκουμά, ώστε να πάρουν χρώμα και λίγο κάρυ. Μόλις πάρουν ένα χρυσό χρώμα, τις αφαιρούμε και τις...
Μπάμιες
συστατικα για μαγειρεμα
- Garam Masala
- Αβοκάντο
- Αγγουράκι Τουρσί
- Αγγούρι
- Αγκινάρα
- Αθερίνα
- Αλμύρα
- Αμύγδαλα
- Ανθότυρο
- Αντζούγια
- Αρακάς
- Αρνί
- Αυγά
- Αχλάδι
- Βασιλικός
- Βούτυρο Κερκύρας
- Βρώμη
- Γάλα
- Γάλα Καρύδας
- Γαρίδα
- Γιαούρτι
- Γλυκοπατάτα
- Γλώσσα
- Γραβιέρα
- Δαμάσκηνα
- Δυόσμο
- Ελιές
- Ζαμπόν
- Ζαχαρούχο Γάλα
- Ζοχοί
- Ζυμαρικά
- Κακάο
- Καλαμπόκι
- Καπνιστό Τυρί
- Καρότο
- Κάρυ
- Καρύδα
- Κατίκι
- Κιμάς
- Κόλιανδρος
- Κολοκύθα
- Κολοκύθι
- Κοτόπουλο
- Κουνουπίδι
- Κουρκουμάς
- Κρέμα Γάλακτος
- Κρέμα Καρύδας
- Κρεμμύδι
- Κριθαράκι
- Λαυράκι
- Λαχανάκια
- Λάχανο
- Λόλα
- Λουκάνικα
- Μαιντανός
- Μανιτάρια
- Μέλι
- Μελιτζάνα
- Μερέντα
- Μήλο
- Μοσχάρι
- Μοτσαρέλα
- Μπάμιες
- Μπαμπού
- Μπανάνα
- Μπέικον
- Μπισκότα
- Μπρόκολο
- Μπύρα
- Μύδια
- Μυρώνια
- Νιόκι
- Νούντλς
- Ντομάτα
- Ντοματίνια
- Παλαμίδα
- Παντζάρια
- Παρμεζάνα
- Πατάτα
- Πέρκα
- Πέστροφα
- Πιπεριά
- Πιπεριά Φλωρίνης
- Πορτοκάλι
- Πράσα
- Ρέγκα
- Ρόδι
- Ροκφόρ
- Ρύζι
- Σαλάμι Αέρος
- Σαρδέλα
- Σέλερι
- Σέλινο
- Σελινόριζα
- Σέσκουλα
- Σιμιγδάλι
- Σκουμπρί
- Σόγια
- Σολομός
- Σουρίμι
- Σπανάκι
- Σύκα
- Ταχίνι
- Τόνος
- Τραχανάς
- Τυρί κρέμα
- Τυρί Τσένταρ
- Τυριά
- Φακές
- Φασκόμηλο
- Φασολάκια
- Φασόλια
- Φέτα
- Φιδές
- Φινόκιο
- Φράουλα
- Φύτρα Φασολιού
- Χοιρινό
- Χταπόδι
- Ψαρικά