Το δώρο (The Present), παιδαγωγικό video

από | Οκτ 22, 2016

Κατηγορίες: Uncategorized
Συστατικά:
Περιστάσεις:

Το δώρο (The Present) είναι μια μικρού μήκους παιδαγωγική ταινία κινούμενων σχεδίων του 2014, βασισμένη στο κόμικ “Perfeição” του Fabio Coala.

Ο πρωταγωνιστής παιδί με ιδιαίτερες ανάγκες (ένα πόδι), συναντά ένα αθώο ανέμελο σκυλάκι με την ίδια ιδιαιτερότητα. Εκείνος στο σκοτάδι μπροστά σε μια οθόνη αναζητώντας την μοναχικότητα του, το σκυλάκι παίζοντας ανέμελα διεκδικώντας την παρέα. Η χαριτωμένη κ αθώα παρουσία του μικρού κατοικίδιου,  φέρνει ξυπνά τον μικρό μας πρωταγωνιστή από τον λήθαργο, τον φέρνει κοντά στα συναισθήματά του, τον οδηγεί τελικά έξω από το πρόβλημα, στο φως!

Εξαιρετική παραγωγή και σενάριο. Την προτείνω ανεπιφύλακτα να την δείτε με το παιδί σας και να σχολιάσετε την ιδιαιτερότητα του, την διέξοδο στο φως παρέα με τον μικρό του φίλο.

Σε αυτή την ταινία είμαστε εμείς όταν καταφεύγουμε στην εύκολη λύση για να κρύψουμε τα προβλήματά μας. Είναι η οθόνη όπου σε κάθε της μορφή (Τηλεόραση, Υπολογιστής, Κινητό) μπορεί να μας προσφέρει στιγμές αποφυγής από την πραγματικότητα μας – την προβληματική καθημερινότητα. Το αντίτιμο για αυτές τις στιγμές είναι η μοναχικότητα και ο εγκλωβισμός.

Πληροφορίες για τους συντελεστές της ταινίας:

Δείτε επίσης

Μεταγλωτισμένα Παιδικά Online

Μεταγλωτισμένα Παιδικά Online

Τι συμβαίνει με τις μεταγλωτισμένες παιδικές ταινίες, πώς να τις δείτε με ασφάλεια; Τίποτα δεν χαρίζεται, τίποτα δεν είναι δωρεάν. Οι ιστότοποι που διαφημίζουν την δωρεάν προβολή online ταινιών κερδίζουν από τις διαφημίσεις, τις αλιεύσεις αριθμών των κινητών τηλεφώνων...

Διαβάστε Περισσότερα
Torrents μεταγλωττισμένων παιδικών ταινιών

Torrents μεταγλωττισμένων παιδικών ταινιών

Μεταγλωτισμένες στα Ελληνικά παιδικές ταινίες! Μετά απο αναζήτηση στο Pirate Bay, ακόλουθα οι απευθείας σύνδεσμοι για κατέβασμα στον υπολογιστή σας. Πέρασαν πέντε χρόνια απο τότε. Ηταν ακομη η εποχή που οι πλατφόρμες διαδικτυακής θέασης δεν υπήρχαν και δωρεάν...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις